# Tulai veta, nu mai poti fi in siguranta nici ziua in amiaza mare, de puzderia de gipsy care se aduna in parcu Wesselenyi, evident la intins mana nu la muncit. Zvonarasa de serviciu a avut parte de cateva palme la partea dorsala, tucma pentru ca nu le-a dat bani celor patru puradei. Oare ajentii aia care patruleaza ziua si noaptea prin oras nu pot lua nici o masura in a-i alunga de pe acolo? Nu de alta, da poate ne trezim maine, poimaine si cu ciomegi dupa ceafa doar pentru ca indraznim sa nu le dam de pomana. Cine are urechi de auzit sa auda!

# Zalauani, puteti da iama in marele hipermarket din Zalau, de pa langa Sala Sporturilor. S-a dat startul la cheltuit bonuri si banoci, asta in cazul in care ii aveti. Nu putem sa va spunem care is preturile, da va lasam pe dumneavoastra sa decideti, sperand sa nu iesiti mai nedumeriti decat ati intrat, din cauza pretului. Inca o recomandare… in acest taram al cumparaturilor, sa va inarmati si cu o busola, nu de alta da s-ar putea sa nu mai stiti pa unde ati intrat.

# O alta huda si-a facut aparitia pe langa Casa care se ocupa cu asigurarile de sanatate. Oare ce sapaturi arheologice mai au in proiect cei care se ocupa de facut si astupat gauri? Oare s-a gasit ceva de valoare si noi nu stim? Cert este ca aur nu au gasit, si nici carduri europene de sanatate gratuite. La anu si la cat mai multe astfel de gauri, ca dupa aia iti ave ce astupa, asta daca se incumeta cineva sa le realizeze asa cum traba.

Leave a Comment