# Inca un edil care s-a gandit sa-si ascunda rahatul sub pres, ca mata, stapaneste prin primaria din Bocsa. Sa ni se lungeasca urechile de mirare cand am auzit cum se pot acoperi bine gunoaiele chiar de la viceprimarita. Alo, doamna Katalyn, pai ce faceti? Le astupati bine? Ca primarul din Horoatu Crasnei? De acolo ati invatat cum sa-i manati pe oameni la groapa cu sacul de gunoaie? No, bine ca stim cum functioneste lantul asta al slabiciunilor, om pute spune si la altii ce sa NU faca.

# Iar s-a adunat lumea ca la balci la blocul Perla si, cu capetele date pe spate, cascau gura la unu ce tat vrea de-o vreme sa faca banji-jamping de la etajul zece. Noroc ca era vineri, zi de post, si pe cand sa zboare in gol, vajnicul zburator si-o amintit ca i s-a facut foame si o catadicsit sa-si amane saritura pe alta data.

# Ioi, Doamne, cum s-o mai petrecut unii oamini pe la festivalul de la Buciumi! Ioi, da buni o fo micii si berea, da si ce bine o zas din gura cela cu cantatul, de tata lume stia una si buna: centura-i musai sa fie lata, ca altfel nu iese cheful cum trebe.

Leave a Comment