# Ase bine s-au inghesuit pensionarii sa-l vada pe Geoana, de numa curgeau naduselile pe tati. Nici aer nu era de respirat, da nici nu indraznea vreunul sa respire de emotie sa-l vada pe salvatorul cu pensiile. Ba si pe Mirciulica il cam treceau apele asa de rau, aaa, rau, ca era gata sa promita pensionarilor si un aparat de aer conditionat.

# Pe la pastravaria de la Motis se poate pescui in voie, si se pot face si bani pe deasupra. Adica, pescuiesti PET-uri, le duci la aia cu reciclarea, iei bani frumosi, si cumperi apoi pe ei peste. No, convinsu-v-am? Daca nu credeti ca strangeti plasticuri destule, va asiguram ca sunt din plin. Si pe maluri, si in balti, ca domnii de la intretinerea bazinelor nu le au grija. Doamne, Doamne, da cum s-a imputi odata pestele de la Motis taman de la cap…

# Iar o fost agitat rau, ca valurile Dunarii, giudetul nost cel iubit pe vreme de week-end si tat de la politica, frate. Se vede treaba ca alora de la centru le cam place palinca noastra, si cand le vine cheful de o dusca, aterizeaza la noi la o poveste, sa ne indulceasca sufletul. Si ase o trecut Postul, nu?

Leave a Comment