# Unii tineri care au crescut in padure, probabil, si nu in Zalau, inca se mai cred in copaci si de aia stau cocotati si spanzurati de leaganele din parcurile de joaca. Noroc ca mai trec comunitarii prin zona si ii mai trag de urechi, ca altfel credem ca lucrurile ar lua-o razna rau. Sa nu cumva sa ii gaseasca pe adolescentii astia spanzurati unu de gatul altuia, ori din cauza nabadailor, ori din cauze mai de corazon, ce aduc a la Mircea Bre.

# Lant de masini de politie lung cat Transsiberianul prin centrul Zalaului acum doua nopti. Era si o lumina de la faruri, va dati seama, ca nu stiai cand coborai panta Mesesului ca e Zalaul acolo jos sau un OZN aterizat in fata la Primarie. Pan la urma, ne-am dumirit. Iesisera politistii sa traga o tura cu masinutele prin oras, ti-nooo, ni-noo, ca de stat prea mult pe scaunele din birou li s-au cam tabacit poponetele.

# Colo, la balta de la Varsolt, unii salajeni se prefac ca-s pescari amatori si ca dau cu batul dupa peste. De fapt, stau cu picioarele in apa si cu burta se invart dupa soare, sa prinda un bronz cat de cat. Cand colo, prind numai muscaturi zdravene de tantari, ca acolo le place astora mici si sugaci sa stea, pe malul apei. No, nu-i bai, numa sa nu ne abureasca pescarii nostri cu povesti pescaresti, cum ca in loc de peste, s-au trezit in undita cu o sirena.

Leave a Comment