# Se pare ca temperaturile ridicate afecteaza pe toti in egala masura, fara discriminari. Daca vrei sa afli informatii cat mai exacte de la municipalitate, te trezesti mai tarziu ca ti se ofera informatii, dar cu totul altele decat cele pe care le-ai solicitat. Sa iertam de data asta? Punem toata vina in carca caniculei. Dar numai zilele astea, ca apoi se schimba regulamentu@.

# Tot mai multi soferi ignora cu nesimtire semnele de circulatie care sunt postate, se pare, doar de decor pentru majoritatea dintre participantii la trafic. Dintre toate semnele existente, cel mai ignorat este cel de Sens Unic, soferii alegand sa circule mai ceva ca pe Bulevard, taman pe unde nu trebuie. Domnilor agenti responsabili cu impartitul de amenzi, mai dati si pe strada Crisan din cand in cand, ca pe acolo este raiul acelora care fac ce vor pe drumurile publice.

# Tot am pomenit de nenumarate ori la aceasta rubrica de vestitul gropoi de pe strada armonioasa, acum se pare ca s-a schimbat cat de cat situatia. Dar problema este ca nu s-a acoperit cum trebe huda, muncitorii lasand loc de o palma pentru inca un strat de ciment. Apai daca asa se repara gropile pe la noi, putem sa le recomandam sa se lase de meserie. Sau, si mai bine, ar trebui sa se inscrie pe la oarece curs de instruire pentru astuparea de hude.

# La o cantina al carei nume incepe cu M si se termina cu eses, la fiecare sfarsit de saptamana, se pune ba de-un chef, ba de-o nunta. Toate bune si frumoase pana aici, lumea se distreaza, iar @nstitutia mai pune un ban la tescherea. Insa, frateeeeee, muzica bubuie atat de tare incat unii locatari nu numai ca nu pot sa doarma, da@ au si invatat sa vorbeasca prin semne, ca nu se mai pot auzi unu@ pe altu@ de la galagia chefliilor, care aduc ofrande lui @nea Bachus, patronul spiritual al romanilor, urland din toti bojocii. Iar gandurile de bine ale locatarilor se indreapta cu predilectie spre anumite parti anatomice care au legatura cu berzele care aduc copiii, cea mai vizata fiind barza sefului @nstitutiei respective. Fiindca asta ori nu stie ce se intampla, ceea ce nu-i bine, ca doara asta-i treaba lui, ori stie, dar il doare-n cot. Si nici asta nu-i bine, fiindca s-ar putea ca unii locatari sa puna de-un chef ad-hoc taman in fata curtii @mnealui, asa, ca schimb de experienta. Ba mai mult, s-ar putea ca, in semn de respect, sa-i dedice unul din dansurile traditionale ale romanilor – batuta pe loc.

Leave a Comment