# Degeaba au avut unii intentii bune si au vrut sa-i invete pe tinerii zalauani cate ceva intr-ale minigolfului, ca lucrurile s-au prins de ei ca nuca-n perete. Terenul amenajat cu fonduri din afara si care a fost deschis acum cativa ani cu surle si trambite sta uitat in Parcul Municipal, asa de uitat incat au dat buruienile prin el. Si se pare ca dau si tinerii cu piciorul, cum e bunul obicei la romani.

# La o banca unde deja se stie ca functionarii dau cu BaRDa, un client era mai sa fie lipit de perete pentru ca a avut tupel, cica, sa ceara respectarea randului si nu acordarea creditului pe ochi frumosi de vechi prieteni. Functionara s-a ofticat atat de tare ca i se atrage atentia asupra bunelor practici cu clientii, incat s-a transformat pe data intr-un leu paleleu, gata sa-l infulece pe client si sa nu lase din el decat turul pantalonilor. Pai decat leu paraleu la ghiseu, mai bine li s-ar inmulti leii clientilor prin conturi. Parerea mea.

# Farmacista de langa piata ori e tare de urechi, ori pur si simplu are probleme cu reglarea volumului glasului atunci cand li se adreseaza clientilor. Dupa ce a urlat pret de cateva minute explicand unuia procedeul de inghitire a pastilelor, iritata probabil de zgomotul de goarna provenind din propriu-i piept, s-a apucat sa dea lectii de conduita civica zvonarasei noastre care indraznise sa returneze produsul cerut si sa-l aseze la locul lui. N-am reusit sa aflam inca problema doamnei farmaciste, insa, daca e sa ne dam cu parerea, un calmant i-ar putea fi de folos… sau poate un plasture…

Leave a Comment