# Ne-am fi asteptat ca dupa ce noul Cod Rutier si-a intrat in drepturi, sa vedem oaresce capturi babane de carnete de conducere si amenzi grase date cu nemiluita. Dar, din pacate, pe drumurile Zalaului parca e un haos mai mare ca niciodata pana acum.

# La institutia care se ocupa rar de registre auto, se lucreaza pe rupte. Se fac programari pentru alte institutii de acelasi profil, din Satu Mare, Bihor si Maramures.

# Modul de calcul al taxei speciale la masini te lasa intr-o ceata patriotica. Nu mai stii in ce sa numeri banii, in euro sau lei. Iar taxa e cu atat mai mare, cu cat masina e mai noua, indicele de corelare nefunctionand ca lumea. Normal, e o formula pusa la punct de politicienii romani.

# Mare control pe la politie. Se verifica tot. Vreme de o saptamana. Vorba aia, trebuie si bucurestenii sa-si motiveze cu ceva existenta.

# Ca sa nu se mai urce tot poporul cu autoturismele pe trotuarele din fata procuraturii, rutieristii au fost nevoiti sa monteze bare de fier pe marginea trotuarelor. Ca la romani, la nimeni.

Leave a Comment