# Pe una din strazile de langa catedrala care poarta numele ultimei zile lucratoare, in urma cu trei saptamani au inceput niste lucrari la drumuri. De vreo saptamana nimeni nu mai are nici o activitate prin zona, insa indicatoarele cu accesul interzis sunt tot acolo. Noroc ca soferilor le place sa jongleze si circula prin acea zona, nemaitinand cont de indicatoarele respective.

# Nu putem sa nu dam o raita si prin comuna miniera de prin apropiere, unde edilul face numa ce-i place. Purtat de intentii bune, in urma cu cateva luni, si-a trimis o gasca de la primarie pentru a taia cativa plopi de pe marginea soselei. Numai ca persoanele respective au facut mai mult rau decat bine. Plopii taiati au cazut taman peste gardul care imprejmuieste curtea scolii generale. Nici cele doua porti de pe terenul de minifotbal nu au fost trecute cu vederea, una dintre ele fiind culcata la pamant. De atunci a trecut o buna perioada de timp, iar gardul si poarta respectiva nu au mai sarit in ochii primarului.

# Fara nici o indoiala Zalaul se poate numi orasul gropilor. Pe cat e de mic, pe atat de multe gropi gasesti pe strazi. Si daca mai punem la socoteala si locurile amenajate pentru gunoaie din fata blocurilor, chiar ca e dezastru. Oamenii isi arunca mai nou la gunoi tot ce prind, mobila, pat, televizor, fara a avea vreo retinere, iar cei care ar trebui sa ia masuri intarzie sa o faca.

Leave a Comment