# Ne turnam cenusa pe crestete, dupa ce, in ziarul de ieri, am facut o gafa de semi proportii, incurcand pozele a doi maestri intr-ale liberalismului pseudo medicalo-transurbiscian. Stim deja ca treaba aia cu dintr-o grava greseala de tehnoredactare, ori de corectura, ori de redactare, ori de tiparire…, pe care unii o numesc atat de simplu erata, este un bluf si nu mai tine la aruncat praful in ochii obositi ai poporului, asa ca sincere si, totodata, profunde regrete fata de cei pe care i-am clonat. N-a fost cu intentie, domnilor! Daca cu Doly s-a putut, am incercat si noi… Ca n-am reusit, ne asumam raspunderea.

# Trecem la lucruri mai putin serioase, astfel ca ne indreptam privirile spre statia de autobuz de la Perla, locatie care, printr-o pura intamplare, s-a transformat in puctul de intalnire al celor ce au frecventat cursurile de pe deal, de la 13. N-ar fi nici o problema cu amaratii aia, numai ca din acest peisaj pur sange bacovian lipsesc cadrele didactice. Desigur, ne referim la cele apartinand scolii amintite. Hy man!

# Incurcaturile de la spitalu de pe deal incep sa semene din ce in ce mai mult cu o ocluzie intestinala. Astfel ca, daca zalauanii nu s-au saturat de subiectu asta, speram ca macar aia de la Minister sa se plictiseasca sa mai inventeze povesti legate de confuzia dosarelor si sa faca lumina. Baiu-i ca, asa cum se prevede, indiferent de numele castigatorului, I. sau F., nu sunt sanse sa vedem schimbari in bine intr-ale medicinii salajene. Inca, la capitolu asta, n-am reusit sa depasim genunchiul broastei, daramiteri sa ne pregatim de integrare. Cu asa sistem medical, avem toate sansele sa ne integram in Togo, Trinidad Tobago sau Azerbaidjan. Macar la nivelul ala sa ne situam, si tot vorbim de-un progres. No, nu va zburliti asa, speranta moare ultima – utopie care, de obicei, da coltu tot pe patu de spital…

Leave a Comment