# Alesii judetului au acceptat licitatia olandeza pentru vanzarea societatii care se ocupa cu drumurile. Unii dintre ei sunt, poate, prea tineri ca sa fii auzit de alte cateva licitatii olandeze, care s-au desfasurat prin judet, si care au intrat in cercetarea criminalitatii organizate. Altii, care stiu, si-au frecat palmele de bucurie, cu gandul la licitatiile in jos, ca vor putea sa puna mana pe firma de drumuri.

# Atoteternul justitiar al judetului cauta tapi ispasitori la falimentul societatii de drumari. Asa cum ne-am obisnuit deja, nealui este foarte bine informat cu tot ce se intampla si ce nu se intampla prin ograda altuia.

# Sarbatoare mare pentru romani. Zi libera de ziua Nationala. Folosita cu efect pentru taierea porcilor. Hai sa dam mana cu mana, pentru caltabosul din cocina.

# Strada M. Eminescu se asfalteaza. In sfarsit. Putem sa ne ducem si noi masinile la reparat, pentru ca nu se va mai rupe directia.

#Tineretul etnocomunist ataca site-ul MS. Normal, doar atunci cand se semnaleaza cate o abatere crasa de la niste principii esentiale. Lor li se pare normal sa falsifice stampile si sa faca raliuri pe strazile municipiului. Asa e cand taticu da prea multi bani pentru nesimtirea odraslei.

# Gheisele de la Publiserv au ramas aceleasi, degeaba s-a scurs peste ele apa Clujului. Inchid ghiseele mai repede si mai fac si gura mare, daca sunt luate la rost. Si asa, din 3 gheise, doar una lucreaza, cu o coada de consumatori care si-ar plati si ei apa.

Leave a Comment