# Medicii si asistentele din judet ii pot da nainte cu spaga. Oricum, daca sunt cumva prinsi, nu pot pati nimic altceva, decat sa plateasca o amenda. Asa ca, oameni buni, pregatiti-va economiile, pentru ca dupa rateul de la Simleu, oamenii in halate albe vor fi si mai vorace.

# Tot la Simleu, daca e zi de targ si vrei in centru, ai de mers pe niste drumuri ca de ghetou. Poate ca, daca tot o dat Domnu bani, sa mai picure ceva asfalt si pe acolo.

# Aflam dintr-un articol ca doftorii zalauani aproape ca-l iubesc pe managerul lor. Normal, din moment ce acesta n-a indraznit sa ridice nici macar un deget impotriva lor.

# Vreo 4 handralai, imbracati in haine de piele SS, si care s-au dat agenti de politie comunitara, s-au dat la vreo doi tigani in varsta, care carau in mana niste obiecte. Normal, simtind ca balanta de forte se inclina in favoarea lor, SS-istii au facut totul sa arate cine e mai tare.

# Unei colege de breasla aproape ca i s-a furat tot din poseta, in timp ce se dadea pe un autobuz de transport in comun. Ca norocu, fata a simtit ca ceva nu e in regula, si si-a pus poseta la adapost. Mai tarziu, dupa ce a coborat din autobuz, a vazut ca obiectul era taiat vertical.

# Primaul Simleului a luat-o in brate, anul trecut. Asa se spune prin orasul de sub Magura, cand iei plasa. La ghirlandele de iluminat de sarbatori. Saturat de atata tinut in brate, de sarbatorile astea o coboara jos.

Leave a Comment