# Zalaul nu se dezminte. Nici la Milano, Perugia sau in alt oras occidental nu gasesti solutia parcarilor cu bare demontabile, ca in zona Lira Cristal. Mai mult, locatarii de aici sunt nemultumiti ca, desi sunt proprietari, spatiul din fata blocurilor a fost inchiriat de municipalitate si celor care nu au masini. Ce se intampla, totusi, cu cei care au masini, stau in acelasi bloc si nu au unde parca? Alo! Se aude?!

# Un fenomen dinainte de 89 persista si azi: pentru curatarea resturilor menajere de prin Zalau se foloseste acelasi tractor cu remorca UTOS 25, in timp ce acelasi zgomot ne trezeste, de ani de zile, dimineata de dimineata. Ce naiba, nu poate fi schimbata rabla aia de tractor cu unul nou, ca doar au fost schimbati pana si capii adeperizatilor?

# Toamna trecuta, gardurile vii din oras au fost retusate in functie de patronii magazinelor. Mai scurte sau mai lungi, tufisurile sunt tot pline cu mizerii, aspect ce arata o saracie care, cel putin deocamdata, n-a fost tunsa!

# Aparitia gropilor pe trotuare sau in mijlocul drumurilor continua. Ultima noutate de acest gen se afla in fata fostului IEELIF, unde si izvoraste un lichid negru. Poate se fac forari…

Leave a Comment