# Nici ca se mijira ieri de ziua, ca adempistii au si iesit in haita sa amendeze soferii ce si-au parcat masinile fara tichete. Ce-i drept, dupa cate amenzi se strang la bugetu local din amenzile astea, nu-i de mirare ca haita ii cea mai productiva sectie din intreg adepeu. Ce-ar fi totusi, ca dupa recoltele din ultima vreme, cineva sa se gandeasca sa mai investeasca in contructia a macar doua-trei parcari? V-ar durea buzunaru bugetului, ori mintea? Domnilor consilieri, pe-acolo se-aude?

# Fatadele cladirilor vechi din oras ameninta, in fiecare moment, trecatorii. Se pare ca pana nu vom avea si niste victime la activ, altele decat masinile parcate in fata blocurilor, nimeni nu va lua nici o masura. Si de ce sa o ia, atata timp cat municipalitatea si, desigur, proprietarii cladirilor n-au nici o treaba cu realitatea.

# Chiar daca s-au dat de ceasu mortii pentru a scapa preotimea de oprobiul public, cu scopul de a mai salta cateva voturi la alegerile ce vor sa vina, pesedistii au cam dat-o in bara. Vorba unui clasic inca in viata: La tati va vine randu!, deja e oficial ca papagalii din spatele amvonului vor trebui sa plateasca, asa cum o face de altfel orice om de rand, pentru pacatul de a fi ciripit la Securitate. Domnu cu voi!

Leave a Comment