# In cazul in care nu ati simtit pe propria piele ca s-a racit al dracu si vine iarna sau daca nu ati avut la indemana un calendar care sa va ateste faptul ca e noiembrie, puteti afla dintr-un cotidian local, scris maaaaaaaaare, ca vine iarna, cu certitudine. Si noi, saracii, dezinformati, care speram sa vina primavara… Da nu-i nici un bai, ca de schimbarea anotimpurilor vom putea afla tot de pe prima pagina a cotidianului in cauza, cand va fi cazul.

# Consilierii municipali is cei mai tari de pe piata hotararilor. Ei au votat, in trei ore, circa 60 de proiecte. Si unde mai pui ca, la cateva mai cu cantec, s-a stat vreo juma de ora. Inseamna ca celelalte proiecte s-au votat engros.

# De la consilierul Stanciu citire: Sa vedem exact situatia clara!

# Ofiterul consilier Serban s-a ambalat tare-tare la o hotarare aflata in discutie. Pana cand colegii si-au dat seama ca oratorul e cu un pas inaintea lor, si vorbeste despre o alta hotarare. Dar, dupa ce i s-a atras atentia, omul s-a calmat si a spus ca tot ceea ce a spus ramane valabil pentru hotararea care va sa vina.

# Unor consilieri judeteni atat de mult le place sa se auda cum vorovesc, incat nici macar nu se mai gandesc ce spun. Ei i-au cuvantul doar cu scopul de a fi bagati in seama si a fi punctati in procesul verbal. Chiar daca fac doar curent…

# Va atentionam din nou ca vine iarna. Daca nu ati stiut sau nu ati simtit acest lucru, n-aveti decat sa recititi prima pagina salajeana a unui ziar loco.

Leave a Comment