# S-o apucat si guvernu sa dea bani pentru oarice drum din fundu Salajului, numai ca pana sa ajungi sa faci raliu pe respectivul drum, trebuie sa treci peste altul, care arata ca dupa Kosovo.

# Mai sa fie, tat sa framanta cei care conduc fotbalul salajean sa dea un verdict dupa incidentele care au avut loc de saptamani bune la un meci de fotbal de la Bobota. Se pare ca cei care au aruncat in teren cu mere si cu pietre, ar trebui sa se adune din nou, insa sa ia o alta tinta, poate, poate, cei ce trebe sa anunte decizia finala o vor face mai repede.

# S-o tat scris tat felul de materiale pana amu de acea sala de rahat in care se antreneaza un multiplu campion la aruncarea greutatii. Numai ca, cei care o scis, o si auzit, ca sala de ani buni tot in acele conditii deplorabile se prezinta. Nu face nimic, las ca dam pentru vestiarele fotbalistilor, ca deh, amu la Zalau fotbalul e-n floare.

# Au nceput si oficialitatile acestui oras sa faca ceva bun prin zona. Au facut locuri speciale pentru containerele de gunoi din fata blocurilor, care pana amu erau asezate prin tate partile. Tineti-o tot asa ca sunteti pe drumul bun, poate o sa va intre n vizor si parcarile de rahat din fata acelor blocurilor.

Leave a Comment