# Un primar de sub Magura a cerut unui cotidian local sa nu-i mai puna poza aia in care rade, ca in situatii de astea ochii i se micesc si seamana cu un mango. Noi credem ca ar fi vrut sa spuna ca seamana cu unul manga, da oricum ar fi, primarul sa stea linistit: tatatat e fotogenic!

# Prin dopurile racoritoarelor de coca, circula iar concursul prin care bei unul si castigi trei. Doar atat ca magazinul care ar trebui sa-ti dea premiul, un magazin al naibii de dulceag, nici in ruptu capului nu vrea sa se lipseasca de sticlele de coca premiante. Decat sa le dea gratis, mai bine le vinde. Bei si castigi!

# Cel putin o calitate de nota 10 iese in evidenta la Logan-uri. Is tari ca betonu. Pot fi lovite de autocamioane, se pot rasturna si ateriza in sant, dar aproape ca nu se indoaie deloc. Si, cine stie, poate dupa un timp, dupa multe insistente, le-a mai iesi si erbegul atunci cand se ciocanesc.

# Un ex-prefect veterinar a plecat brusc la Bucuresti, cand ochii lumii s-au pus pe persoana sa, iesita manga din masina personala. Pe la noi se spune ca a spalat putina!.

# A venit frigul, cel putin noaptea, iar masinile care pornesc mai greoi, tot mai trag cate un rateu. Da in loc sa injurati si sa ambalati motoarele, mai bine uitati-va de unde bagati benzina. Lupul isi schimba look-ul, da naravul ba. Iar naravul asta ar putea fi plin de dopuri de gheata.

Leave a Comment