# Mare meci mare, miercuri la Baza Sportiva Onix. Democratii au ntalnit liberalii, cu care n-au avut prea mult de furca, pentru a le demonstra ca si n fotbal e aproape ca la sondaje. Pentru a arata ca sunt fair-play, pedistii n-au pus osul prea tare la bataie, dandu-le voie si liberalilor sa dea vreo doua-trei boabe. Bineinteles ca echipa PD-ului a dat cinci, ca doar deh, au avut in echipa fotbalisti, nu ciurucuri. Ar mai fi putut marca, nsa probabil s-or fi zis ca la fotbal diferenta conteaza mai putin, n politica mai mult.

# Batai, njuraturi, huiduieli si chiar spargeri de masini, asa se poate caracteriza super liga noastra de fotbal. Nici n-a revenit bine pe propriul teren, dupa ce a fost suspendata o bucata buna de vreme, ca echipa bobotana iar s-a facut de tot rahatul. Mere, pietre in panere si ce-or mai fi gasit spectatorii, s-au aruncat n teren, binentes spre nimeni altcineva decat spre fluieras. Amu, cei care sunt in masura sa judece, o tot amana de pe-o zi pe alta, gandindu-se ce sa faca, sa le suspende iarasi terenul, au ba. Cred ca cel mai bine ar fi sa-l suspende cu echipa cu tot, ca altfel, maine poimaine ne-om trezi ca n loc de partide de fotbal, se vor juca meciuri de wrestling.

# S-o tat scris de acele parcari, ale unor blocuri, care se pare ca sunt uitate de lume, binenteles de cea care ar trebui sa le vada. Nu trebuie sa mergi prea departe pentru a le privi n cel hal arata, ajunge sa dai o raita pe strada acelui sfant cu zi scurta, ca ti-ai si facut o imagine. Cu siguranta ca asemenea parcari mai sunt paci prin zona, nsa nimeni nu pare a fi afectat. Nu face nimic domnilor, voi sa traiti bine, ca restul…

Leave a Comment