# Dragi tovarasi si prieteni, corbeni au lingai, ciochisti au ba, zalauani au simleuani, redactia tine tare mult sa va multumeasca pentru aprecierile facute pe marginea si, mai ales, in adancul fenomenului pupincurist de care ati dat dovada de-a lungul timpului. Fara voi, dragi tovarasi, subiectele de presa ar fi fost mult mai sterpe… Tineti-o tot asa, insa reveniti-va la realitatea anului 2006, cand nu-i de ajuns sa dai limbi in dos pentru a beneficia de o crestere de salariu, ori de pensie, dupa caz. Mai trebe sa arati ca si meriti dreptu asta. Pana si dosu are mandria lui…

# Cativa asa-zisi colegi de breasla se hazardeaza sa faca niste aprecieri vizavi de aprecierile deloc apreciative pe care zvonarasu le-a facut, de curand, la adresa imperfectiunilor existente in fituica lor de… partid. Stim ca adevaru doare, insa lucru asta l-am invatat si noi, dar altcumva. Si anume din prostia altora. Ca de exemplu a celor care habar nu au in ce ape se scalda. Cand organ de preaslavire a pesederizatilor, cand organ de lins in dosu ursului de la pinisor. Hotarati-va o data, sa stim si noi cum si de unde va primiti salariile… Ca de pe urma pseudo profesionalismului inserat in paginile ce duhnesc de atata pupincurism jurnalistic, nu se pune problema sa traiti atat de… bine. Ori, apropo, mai traiti?

# De ceva timp, sedintele de la judet seamana izbitor cu intalnirile adolescentilor din parcul tineretului, acolo unde, printre cateva mangaieri sovaitoare si gafaieli adolescentine, se mai strecoara in conversatia indragostitilor si doua-trei cuvinte despre… integrare. Si, cum pana la urma, pare-se ca ne-om integra cu sau fara voia noastra si-a partidului. Astfel, propun sa trecem la lucruri concrete. Ca de exemplu ce s-a facut, ce se face si ce se intentioneaza sa se faca, de-amu incolo, cu banii palmasilor. Ii numa o propunere, ce dracu!? Nu va crispati in halu asta!

Leave a Comment