# Am avut si noi un adevarat om de sport in acest oras, insa l-am lasat si pe acela sa plece. Mai mult, cand a venit cu echipa sa actuala la Zalau, l-am huiduit si fluierat, ca doar deh, suntem romani si cum sa trecem cu vederea peste asemenea lucruri. De incapabili ce suntem, nici nu ne-am dat seama ca acele bannere ar putea fi fotografiate si trimise la federatie. Ca sa ne primim portia pentru cele facute, vom fi suspendati, asa, ca o invatatura de minte, dar nu prea mult, vreo patru etape.

# Si daca tot suntem la capitolul sport, nu putem sa nu trecem in evidenta luptele greco-romane din super Liga a IV-a a judetului nostru. Ba se iau la harta jucatorii intre ei, ba ii mai mustruluiesc pe arbitri, ca doar nu se poate sa nu iesim si noi cu ceva in fata. Daca nu avem rezultate, macar batai sa avem in fotbalul nostru mediocru.

# Mai sa fie, tot am amintit de tomberoanele din fata blocurilor, care se pare ca stau degeaba, deoarece localnicii tot langa ele arunca deseurile. Insa masuri inca nu am vazut sa se ia si cred ca va mai trece mult timp pana sa vedem si noi o lume civilizata, care sa poata spune ca s-a integrat in UE.

Leave a Comment