# Vesti bune, da si proaste pentru tat zalaucu! Din 15 septembrie, se pare, se va trece la ultima etapa de deratizare, motiv pentru care declaram razboi tuturor rozatoarelor de pe raza Zalaului. Buna treaba, numa ca nu-i si bugata. De ce? Simplu… Contractu cu aia ce se ocupa de dezinsectia si deparazitarea municipiului nu prevede ca, luna asta, sa se treaca la strpirea nenorocitelor de insecte ce ne fac noptile albe si pline de snge. Asa ca, dragi preteni si dusmani, nu mai dati iama in centrele de recoltare a sngelui pentru un tichet la cantina saracilor, ci pastrati-va sanguinu pentru ingrasarea tntarilor!

# La cti pupincuristi am dat in gt zilele astea, Salaju incepe sa geama de atta disperare. Hai, ca nu i-a dat nimeni in gt… Oricum, erau in mocirla (i)moralitatii pna peste gtlej. Asa ca noi n-am facut altceva dect sa va remprospatam memoria cu elogiile unor dinozauri ceausisti, ce sunt oricum pe cale de disparitie. Fie-le constiinta usoara!

# In plina pregatire preelectorala, unii politruci salajeni se dau de jur-mprejurul bisericilor, indiferent de culoarea si etnia lor politica, pentru a scoate din mizerie fostii ciochisti – la propriu si la figurat – prelati, ciripitori cu acte in regula la Secu. Mai mult, pentru a-si asigura un loc de veci intre sfintii care au facut macar un bine in viata lor, dar si pentru a primi binecuvantari si elogii in fata electoratului anului 2008, politrucii promit cu mana pe statutul si doctrinele partidului ca se vor zbate, prin orice mijloace omenesti sau duhovnicesti, sa-i scape pe popii colaboratori de stalpul infamiei. Vazand cum stau lucrurile, io, unu, de-amu inainte ma voi spovedi numa nevesti-mi, si nu popii. Cat despre prezenta mea la vot, va las pe voi sa ghiciti daca ma voi obosi sau nu sa-mi mai exercit acest drept constitutional. Na, ca-m faurit-o si pe asta!

Leave a Comment