Zalăul are doi campioni la volei

Turneul final al Campionatului Naţional de volei la categoria Under 17 s-a desfăşurat zilele trecute, la Suceava, fiind calificate şase echipe, printre care şi CSS Zalău. Celelalte formaţii calificate sunt: CSM Bucureşti, CTF Mihai I Bucureşti, LPS CSS Suceava, CSS 2 Baia Mare şi LPS Piatra Neamţ.

Din echipa celor de la CSM Bucureşti a făcut parte şi zălăuanul Patrick Verdeş, sportiv cu dublă legitimare la Dinamo Bucureşti – CSM Bucureşti. Voleibalistul de la poalele Meseşuului a reuşit să câştige cu echipa bucureşteană patru din cele cinci meciuri susţinute, ocupând locul întâi şi devenind campion naţional la această categorie de vârstă. Bucureştenii au pierdut chiar primul meci, cel cu CTF Mihai I Bucureşti, câştigând apoi toate celelalte patru partide cu scorul de 3 – 0, chiar şi cea cu CSS Zalău.

Echipa zălăuană s-a clasat pe locul patru în clasamentul final, la un singur punct în spatele sucevenilor, care au câştigat medalia de bronz, cu toate că partida directă a fost câştigată de CSS Zalău cu scorul de 3 – 2. Din echipa zălăuană, condusă de Dorian Faur – director CSS Zalău, s-a remarcat Dragoş Cristian, care a fost desemnat cel mai bun libero al turneului.

Tot în această vară, un alt zălăuan, Tudor Magdaş, a devenit campion al României la seniori cu formaţia Corona Braşov, fiind la a treia performanţă de acest gen, după cele două campionate câştigate cu Tricolorul Ploieşti şi cu Arcada Galaţi. Pentru Corona Braşov a fost primul titlu din istorie, echipa condusă de Laurenţiu Lică învingând în finală Arcada Galaţi.

 

 

One Thought to “Zalăul are doi campioni la volei”

  1. […] bucureşteană patru din cele cinci meciuri susţinute, ocupând… Articolul Zalăul are doi campioni la volei apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment