Zalăul ar putea organiza, în premieră, Campionatul Naţional de Box

Adrian Popuţea, cel mai bun produs la ora actuală al boxului sălăjean, a fost la un pas de a câştiga în acest an primul titlu naţional la seniori. Din păcate, sportivul antrenat de Ioan Dragoş a suferit o accidentare la tâmplă cu doar o săptămână înaintea desfăşurării Campionatului Naţional, accidentare care a recidivat în timpul competiţiei de la Piatra Neamţ, astfel că Popuţea a fost nevoit să se mulţumească doar cu bronzul naţional. Pugilistul de la CSM Zalău a depăşit momentul şi pare chir mai motivat să obţină anul viitor titlul la seniori, singurul rezultat notabil pe plan naţional care-i lipseşte din palmares. Popuţea ar putea deveni campion chiar în faţa publicului zălăuan, Clubul Sportiv Municipal Zalău intenţionând să organizeze în 2015, în premieră, Campionatul Naţional de Box rezervat seniorilor.
„Am încredere foarte mare în Adrian Popuţea şi sunt convins că poate obţine acest titlu care-i lipseşte din palmares. În urma unei discuţii purtate cu directorul clubului (Silviu Mureşan, n.r.), intenţionăm să organizăm la Zalău ediţia de anul viitor a Campionatului Naţional pentru seniori. În funcţie de programul de pregătire pe care-l vor avea echipele de handbal şi volei care-şi desfăşoară activitatea în Sala Sporturilor, vom încerca să programăm şi acest campionat, care nu a fost niciodată la Zalău. Cu siguranţă că şi şansele ca Adrian să obţină o medalie vor fi mai mari. Ar fi o altă conjunctură pentru el, ar boxa în faţa publicului zălăuan, iar dorinţa lui de a câştiga medalia de aur ar fi mult mai mare”, ne-a dezvăluit antrenorul Ioan Dragoş.
Oraşul de la poalele Meseşului a găzduit în anii anteriori doar Campionatul Naţional rezervat tineretului, ultima ediţie desfăşurată la Zalău având loc în 2004, când CSM Zalău a avut doi campioni naţionali.

Leave a Comment