Zălăuanul Tunyogi Ferencz va arbitra în preliminariile Conference League

Devenit arbitru în urmă cu mai bine de 15 ani, Tunyogi Ferencz a debutat în Liga I în 2017, prestaţiile sale bune din eşaloanele secunde nefiind trecute cu vederea de Comisia Centrală a Arbitrilor din cadrul FRF. La finalul anului trecut, arbitrul zălăuan a făcut pasul spre arbitrajul internaţional, intrând în posesia ecusonului FIFA. A şi fost delegat la câteva jocuri din UEFA Youth League, dar şi la un turneu de elită pentru calificarea la Campionatul European Under 17.

În această vară a venit şi prima delegare la un meci de seniori în Conference League, Tunyogi Ferencz urmând să oficieze la linie duelul dintre Bohemians Praga (Cehia) şi Bodo Glimt (Norvegia), partidă programată în data de 3 august, pe Stadionul Letna din Praga. Delegaţia românească de arbitri va fi condusă la centru de Marcel Bârsan, iar la cealaltă linie va fi ajutat de Radu Ghinguleac.

În noul sezon al Supeligii, Tunyogi Ferencz are bifat deja un meci, acesta oficiind la linie partida dintre Universitatea Cluj şi Rapid Bucureşti, desfăşurată duminică şi încheiată cu scorul de 0 – 3.

One Thought to “Zălăuanul Tunyogi Ferencz va arbitra în preliminariile Conference League”

  1. […] Devenit arbitru în urmă cu mai bine de 15 ani, Tunyogi Ferencz a debutat în Liga I în 2017, prestaţiile sale bune din eşaloanele secunde nefiind trecute cu vederea de Comisia Centrală a Arbitrilor din cadrul FRF. La finalul anului trecut, arbitrul zălăuan a făcut pasul spre arbitrajul internaţional, intrând în posesia ecusonului FIFA. A şi fost delegat la câteva jocuri din UEFA Youth League, dar şi la un turneu de elită pentru calificarea la Campionatul European Under 17. În această vară a venit şi prima delegare la un meci… Citeste mai mult […]

Leave a Comment