Zălăuanii nu mai au acces gratuit la meciurile din Liga a III-a

După două partide susţinute în deplasare, ambele câştigate de SCM Zalău, formaţia de la poalele Meseşului va susţine vineri, 13 septembrie, primul meci pe teren propriu din actualul sezon. Echipa condusă de Cristian Lupuţ va primi vizita formaţiei Crişul Sântandrei, partida fiind programată la ora 17, pe Stadionul Municipal.

Începând din actualul sezon, zălăuanii nu mai au acces gratuit la partidele de pe teren propriu, aşa cum s-a întâmplat în sezoanele anterioare. Conducerea clubului a anunţat pe pagina oficială care vor fi tarifele atât pentru bilete, cât şi pentru abonamente. Preţul unui bilet la meciurile din Liga a III-a va fi de 10 lei, iar preţul unui abonament pentru întreg sezonul este de 100 de lei.

Abonamentele, dar şi bilete pentru meciurile de pe teren propriu pot fi achiziţionate în zilele de miercuri şi joi, între orele 10 – 16:30, dar şi vineri, începând cu ora 14.

După primele două etape, SCM Zalău ocupă locul doi în Seria a X-a, cu maxim de puncte, lider fiind Minaur Baia Mare.

One Thought to “Zălăuanii nu mai au acces gratuit la meciurile din Liga a III-a”

  1. […] care vor fi tarifele atât pentru bilete, cât şi pentru abonamente.… Articolul Zălăuanii nu mai au acces gratuit la meciurile din Liga a III-a apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment