Zălăuanca Simona Maxim va alerga în 2013 pentru clubul Steaua

După doi ani în care a alergat pentru Clubul Sportiv Municipal Oneşti, atleta zălăuană Simona Maxim s-a transferat la începutul acestui an la Steaua Bucureşti. „Contractul cu CSM Oneşti s-a încheiat odată cu finalul anului 2012. Am ales Steaua pentru că mă antrenez sub comanda antrenorului Augustin Barbu (actualul antrenor al Stelei, n.r.) din 2008. La Steaua voi avea condiţii mai bune pregătire, dar şi pretenţiile vor fi altele”, ne-a declarat fosta atletă a Clubului Sportiv Municipal Zalău.

Principalul obiectiv al Simonei Maxim este calificarea la Campionatul Mondial, programat în luna august, la Moscova. „În luna martie voi alerga la un semimaraton, care va fi un concurs de verificare înaintea Maratonului de la Rotterdam, unde sper să obţin un timp cât mai bun, care să-mi dea dreptul să particip la Mondiale”, a mai spus atleta zălăuană.
Simona Maxim a început pregătirea la Zalău, urmând ca de luni să continue să se antreneze în Staţiunea „Băile Felix”. „Voi rămâne la Băile Felix până la sfârşitul lunii ianuarie, după care mă voi pregăti la Snagov până la Maratonul de la Rotterdam”.
Simona Maxim a început atletismul la Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău, după care s-a transferat la CSM Zalău. În 2008 a ajuns la CSMU Galaţi, iar în ultimii doi ani a alergat pentru CSM Oneşti.

5 Thoughts to “Zălăuanca Simona Maxim va alerga în 2013 pentru clubul Steaua”

  1. Anonim

    oare in imensa-i grandomanie, fata asta nu-si da seama cat este de penibila! trist este ca inca mai are pe cine fraieri !

    1. Anonim

      de exemplu, pe tine

  2. barbu

    fata asta nu este o penibila ,si nu fraiereste pe nimeni! ea nu cere bani primariei si consiliului local sa mearga la distractie ca si paula cu antrenorul ei prin italia! fata asta munceste,fara atatia bani de la locala,,si isi doreste sa ajunga mare! esti tu un penibil,si un nenorocit care ai scris aceste comentarii!!! fata asta na gresit cu nimic,ia munceste si isi doreste sa ajunga sus,si va ajunge! pentru ca are in spate o gramada de oameni care o sustin si o ajuta! pacat ca voi aia din zalau,santeti niste penibili,care nu va vedeti numai pe voi,care nu va uitati cat santeti voi de penibili,..intai analizati-va pe voi,ciudosilor,si pe urma vorbiti de simona! pentru ca a scris comentariile cineva din lumea sportului,care nu incape de simona! bafta simona ,si capu sus,pt ca este o vorba,ceea ce nu te omoara,te face mai puternica!!!

  3. Anonim

    Pentru Simona bafata in demersul spre marea performanta, paentru barbu, ar fi cazul sa mai pui mana pe gramatica limbii romane!

  4. Anonim

    cu scuze BAFTA !

Leave a Comment