Voleibaliştii de la SCM Zalău s-au reunit pe terenul de nisip din Parcul Central Municipal

 

Vacanţa a luat sfârşit pentru voleibaliştii de la SCM Zalău, care s-au reunit luni în vedere pregătirii noului sezon competiţional. Prima şedinţă de pregătire nu s-a desfăşurat la Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, la fel ca în anii anteriori, ci pe terenul de nisip din Parcul Central Municipal. Sub comanda noului antrenor, Cristian Imhoff, aproape tot lotul a fost prezent la reunire, mai puţin Thiago Mendoza, care este convocat în această perioadă la naţionala Cubei. Voleibaliştii zălăuani se vor muta cu pregătirea în Sala Sporturilor, urmând ca în luna septembrie să participe la trei turnee de pregătire. Primul turneu este programat în perioada 5 – 7 septembrie, la Baia Mare, unde zălăuanii se vor duela cu Ştiinţa Explorări Baia Mare, cu Unirea Dej şi cu o formaţie din Olanda.

În perioada 19 – 21 septembrie, la Craiova va avea loc un alt turneu, în organizarea clubului local, la care au mai fost invitate Steaua Bucureşti şi Ştiinţa Bucureşti.

Seria turneelor se va încheia la Zalău, unde, în perioada 26 – 28 septembrie, SCM Zalău se va duela cu Ştiinţa Explorări Baia Mare, cu Steaua Bucureşti şi cu SCMU Craiova.

Ediţia 2024 – 2025 a Diviziei A1 va debuta în data de 5 octombrie, zălăuanii urmând să întâlnescă pe teren propriu Ştiinţa Explorări Baia Mare.

 

 

 

 

One Thought to “Voleibaliştii de la SCM Zalău s-au reunit pe terenul de nisip din Parcul Central Municipal”

  1. […] pregătirea în Sala Sporturilor, urmând ca în luna septembrie… Articolul Voleibaliştii de la SCM Zalău s-au reunit pe terenul de nisip din Parcul Central Municipal apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment