Voleibaliştii de la SCM Zalău s-au întors fără puncte de pe terenul Rapidului

SCM Zalău a pierdut cu scorul de 1 – 3 duelul susţinut sâmbătă după-amiaza, pe terenul formaţiei Rapid Bucureşti, echipă situată pe locul doi în Divizia A1, la două puncte în spatele liderului, Corona Braşov, dar cu un meci mai mult disputat.
Rapidiştii, conduşi de pe margine de Dragan Kobiljski, fostul tehnician al Zalăului, au început mai bine jocul şi s-au impus cu 25 – 20 în actul de debut. Zalăul nu a cedat lupta, a punctat mai bine în parţialul secund şi a restabilit egalitatea la seturi, 1 – 1, după ce s-a impus cu 25 – 20. Situaţia s-a schimbat mult în setul trei, pe care gazdele l-au controlat de la un capăt la altul, impunându-se cu un categoric 25 – 16.
Setul patru a fost, din nou, unul destul de disputat, dar cu un Rapid care a apăsat mai bine pe acceleraţie atunci când a fost nevoie. La 20 – 18, Zalăul a solicitat primul time-out al setului, apoi la 22 – 19, iar la 22 – 20 au solicitat şi gazdele întreruperea jocului. Rapidul s-a desprins decisiv până la final şi s-a impus cu 25 – 21, SCM Zalău întorcându-se fără nici un punct din Capitală.
După eşecul de la Rapid, formaţia zălăuană continuă să se menţină pe locul opt, cu 22 de puncte, la patru lungimi în spatele celor de la CSM Constanţa, care au un meci mai mult disputat. În etapa viitoare, programată miercuri, 14 februarie, SCM Zalău va primi vizita liderului, Corona Braşov, meciul fiind programat la ora 18:30.

3 Thoughts to “Voleibaliştii de la SCM Zalău s-au întors fără puncte de pe terenul Rapidului”

  1. […] SCM Zalău a pierdut cu scorul de 1 – 3 duelul susţinut sâmbătă după-amiaza, pe terenul formaţiei Rapid Bucureşti, echipă situată pe locul doi în Divizia A1, la două puncte în spatele liderului, Corona Braşov, dar cu un meci mai mult disputat. Rapidiştii, conduşi de pe margine de Dragan Kobiljski, fostul tehnician al Zalăului, au început mai bine jocul şi s-au impus cu 25 – 20 în actul de debut. Zalăul nu a cedat lupta, a punctat mai bine în parţialul secund şi a restabilit egalitatea la seturi, 1 –… Citeste mai mult […]

  2. Ion

    Banii primariei publici fără număr cu parandărăt sunt importanți la cine …trebuie ! Străini să fie !!!

Leave a Comment