Voleibaliştii de la SCM Zalău, pe loc de play-out după înfrângerea de la Baia Mare

SCM Zalău a suferit a şasea înfrângere în campionat în acest sezon şi a coborât pe loc de play-out, situaţie nemaiîntâlnită de mult timp în voleiul zălăuan. Formaţia de la poalele Meseşului a cedat inexplicabil pe terenul celor de la Ştiinţa Explorări Baia Mare, o formaţie care nu a pus probleme Zalăului de ani buni. SCM a decat cu 1 – 3 la capătul unui joc în care băimărenii au fost peste noi la toate capitolele. Chiar şi în setul doi, singurul câştigat de zălăuani, Ştiinţa a avut 20 – 16 şi 23 – 21, dar voleibaliştii conduşi de estonianul Reiner Vassiljev au avut puterea să revină şi să se impună cu 27 – 25. Baia Mare a câştigat primul set cu 25 – 17, actul trei cu 25 – 21, iar ultimul parţial, cu 25 – 18.

Opt puncte a acumulat SCM Zalău în nouă etape, iar până la finalul anului va mai susţine două jocuri, cu Steaua Bucureşti în deplasare şi cu Universitatea Cluj pe teren propriu.

Situată pe locul opt înaintea meciului de la Baia Mare, ultimul care asigură prezenţa în play-off, SCM Zalău a coborât pe poziţia a noua după eşecul de sâmbătă, făcând practic schimb de locuri în clasament cu Ştiinţa Explorări.

 

 

 

One Thought to “Voleibaliştii de la SCM Zalău, pe loc de play-out după înfrângerea de la Baia Mare”

  1. […] SCM Zalău a suferit a şasea înfrângere în campionat în acest sezon şi a coborât pe loc de play-out, situaţie nemaiîntâlnită de mult timp în voleiul zălăuan. Formaţia de la poalele Meseşului a cedat inexplicabil pe terenul celor de la Ştiinţa Explorări Baia Mare, o formaţie care nu a pus probleme Zalăului de ani buni. SCM a decat cu 1 – 3 la capătul unui joc în care băimărenii au fost peste noi la toate capitolele. Chiar şi în setul doi, singurul câştigat de zălăuani, Ştiinţa a avut 20 –… Citeste mai mult […]

Leave a Comment