Un nou transfer la HC Zalău

După revenirea tunisiencei Mouna Jlezi, HC Zalău a mai bifat un transfer pentru sezonul viitor. Managerul Gheorghe Tadici a ajuns la un acord cu handbalista Cristina Alexandra Andriţa, o jucătoare în vârstă de 30 de ani, golgetera echipei CSM Galaţi în ultimele patru sezoane. Andriţa joacă atât pe postul de inter, cât şi pe cel de centru.
„Mi-am dorit-o şi în sezonul trecut la echipă, dar era încă sub contract cu echipa din Galaţi, iar pretenţiile clubului din Galaţi erau prea mari”, ne-a precizat Gheorghe Tadici.
Originară din Bucureşti, Cristina Alexandra Andriţa a evoluat la Centrul Naţional Olimpic de Excelenţă de la Râmnicu Vâlcea, după care a efectuat un cantonament cu echipa de Divizia A, HC Alba Sebeş. Nu s-a înţeles cu cei din conducere şi s-a întors la Vâlcea, evoluând pentru formaţia din Liga Naţională, HCM Râmnicu Vâlcea. Jucătoarea a ajuns apoi la CSM Bistriţa, după care a evoluat pentru Minaur Baia Mare, apoi pentru CSM Galaţi. În urmă cu două sezoane, când echipa activa încă în Liga Naţională, Cristina Andriţa a marcat 11 goluri în poarta campioanei CSM Bucureşti.

foto: Sportul Ilustrat

One Thought to “Un nou transfer la HC Zalău”

  1. […] ne-a precizat Gheorghe Tadici. Originară din Bucureşti, Cristina… Articolul Un nou transfer la HC Zalău apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment