Tineretul de la HC Zalău a debutat cu victorie în noul sezon

La mai bine de două săptămâni de la startul Ligii Naţionale de handbal feminin s-a pus în mişcare şi Campionatul Naţional pentru tineret, HC Zalău (tineret) întâlnind pe teren propriu formaţia similară a clubului Gloria Bistriţa-Năsăud. Elevele antrenate de Goran Kurtes şi Raluca Ionaşcu s-au impus cu 31 – 29 în faţa bistriţencelor, debutând astfel cu victorie în noua ediţie a campionatului.
Partida a fost una disputată încă din start, oaspetele având în permanenţă un uşor avantaj în prima parte. La cabine s-a intrat la pauză cu 18 – 15 în favoarea bistriţencelor, dar zălăancele s-au redresat în repriza secundă, reuşind să întoarcă rezultatul în final şi să se impună la două lungimi. Cea mai bună marcatoare a Zalăului a fost Alexia-Ioana Gherghe, cu 13 goluri, iar de la oaspete s-a remarcat Sarah Evelin Kibedi, cu şase reuşite.
Rezultatele complete din prima etapă: CNE Râmnicu Vâlcea – CSM Iaşi 31 – 31, Măgura Cisnădie – CSM Corona Braşov 18 – 43, Minaur Baia Mare – Universitatea de Vest Timişoara 54 – 20, HC Zalău – Gloria Bistriţa-Năsăud 31 – 29.

One Thought to “Tineretul de la HC Zalău a debutat cu victorie în noul sezon”

  1. […] avantaj în prima parte. La cabine s-a intrat la pauză cu 18 – 15… Articolul Tineretul de la HC Zalău a debutat cu victorie în noul sezon apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment