Sportivii de la CS Long Dau Şimleu Silvaniei vor efectua un stagiu naţional malul mării

Staţiunea Saturn va găzdui săptămâna viitoare un stagiu naţional de pregătire pentru sportivii cu centuri negre, dar şi pentru cei care urmează să obţină acest grad la Qwan Ki Do, eveniment la care vor participa şi patru sportivi de la CS Long Dau Şimleu Silvaniei. Nicolae Popan (centura neagră, 2 dang), care este şi instructorul clubului, Dorel Pop (centura neagră), Georgiana Popan (centura neagră) şi Cristian Petru Popan (4 cap albatru) sunt şimleuanii care se vor perfecţiona săptămâna viitoare la malul Mării Negre.

„Scopul aceastui stagiu este de a ne consolida şi perfecţiona tehnica, dar şi de a ne îmbunătăţii capacitatea fizică de efort. Este un stagiu în care se va lucra cu arme tăietoare cu lamă”, a dezvăluit instructorul Nicolae Popan.

La finalul stagiului, sportivii vor susţine examene de grad, iar dintre şimleuani, Dorel Pop îşi propune să obţină gradul de instructor Qwan Ki Do, Ioana Popan, gradul centura neagră (1 dang), iar Cristian Petru Popan, gradul centura neagră.

Instructorul Nicola Popan speră ca sportivii săi să-şi îmbunătăţească gradele pe care le deţin şi a ţinut să mulţumească, pe această cale, primarului oraşului Şimleu Silvaniei, Septimiu Ţurcaş, pentru sprijinul acordat.

 

Leave a Comment