Someşul Someş Odorhei s-a întărit pentru faza regională a Cupei României

Cu doar câteva zile înaintea debutului în faza regională a Cupei României, Someşul Someş Odorhei a adus un antrenor nou, dar şi doi jucători importanţi. Preşedintele clubului, Vlad Ortelecan, a ajuns la un acord cu jibouanul Alex Turcu pentru funcţia de antrenor-jucător, dar şi cu jucătorii Florin Cherecheş şi Ionuţ Mureşan. Atât Alex Turcu, cât şi ceilalţi doi au evoluat la SCO Jibou în stagiunea precedentă. Turcu va fi ajutat pe banca tehnică de preşedintele Vlad Ortelecan, cel care a condus echipa în sezonul anterior, când Someşul Someş Odorhei a cucerit primul trofeu din istorie – Cupa României (faza judeţeană).
Someşul Someş Odorhei a câştigat faza judeţeană a Cupei României după ce a învins în finală Unirea Mirşid, urmând să evolueze în faza regională împotriva campioanelor judeţelor Satu Mare şi Bistriţa-Năsăud. Primul joc este programat miercuri, 10 iulie, pe terenul formaţiei bistriţene, Silvicultorul Maieru, iar în data de 17 iulie, formaţia sălăjeană va întâlni pe teren propriu Talna Oraşul Nou. Someşul Someş Odorhei a fost reparzitază în grupa 2 din Regiunea 2, iar echipa câştigătoare din grupa 2 se va duela cu formaţia care va câştiga grupa 1 din Regiunea 2 pentru stabilirea echipei ce se va califica în turul 1 al fazei naţionale.

One Thought to “Someşul Someş Odorhei s-a întărit pentru faza regională a Cupei României”

  1. […] echipa în sezonul anterior, când Someşul Someş Odorhei a… Articolul Someşul Someş Odorhei s-a întărit pentru faza regională a Cupei României apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment