SCM Zalău, victorie la scor în prima etapă a returului

SCM Zalău pare să-și fi revenit din pasa proastă în care s-a aflat în ultimele două etape, runde în care a obținut un singur punct. Formația de la poalele Meseșului a dispus cu un categoric 4 – 1 de ocupanta locului secund, Lotus Băile Felix, într-un meci desfășurat vineri, pe Stadionul Municipal din Zalău.

Scorul a fost alb după primele 45 de minute, iar în minutul 54, Stefan Nikolic a deschis scorul pentru zălăuani. Alex Mare a dublat avantajul Zalăului cu un gol de generic tv în minutul 67, iar în minutul 84, oaspeții au redus din handicap prin Denis Sala. Până la final, SCM a mai înscris de două ori, prin Alex Mare (min. 90) și Sebastian Culda (min. 90+2).

După succesul de vineri, SCM Zalău s-a distanțat la șapte puncte în fruntea clasamentului.

 

2 Thoughts to “SCM Zalău, victorie la scor în prima etapă a returului”

  1. […] SCM Zalău pare să-și fi revenit din pasa proastă în care s-a aflat în ultimele două etape, runde în care a obținut un singur punct. Formația de la poalele Meseșului a dispus cu un categoric 4 – 1 de ocupanta locului secund, Lotus Băile Felix, într-un meci desfășurat vineri, pe Stadionul Municipal din Zalău. Scorul a fost alb după primele 45 de minute, iar în minutul 54, Stefan Nikolic a deschis scorul pentru zălăuani. Alex Mare a dublat avantajul Zalăului cu un gol de generic tv în minutul 67, iar… Citeste mai mult […]

Leave a Comment