SCM Zalău şi-a aflat adversara din Cupa României

Federaţia Română de Fotbal a anunţat jocurile din turul 2 al Cupei României, începând din acest tur intrând în competiţie şi SCM Zalău, formaţie ce a câştigat Seria a X-a din Liga a III-a în sezonul 2023 – 2024. Jucătorii pregătiţi de Cristian Lupuţ vor începe în forţă această competiţie, urmând să se dueleze cu CSM Olimpia Satu Mare, ocupanta locului doi în Seria a X-a la finalul sezonului regulat şi ocupanta locului trei la finalul play-off-ului. În primul tur al Cupei României, formaţia din Satu Mare a dispus cu un categoric 7 – 1 de Victoria Carei.

Pentru SCM Zalău va fi primul meci oficial din noul sezon, partida cu CSM Olimpia Satu Mare urmând să se desfăşoare miercuri, 7 august, de la ora 17:30, pe Stadionul „Daniel Prodan” din Satu Mare.

În sezonul trecut, cele două echipe s-au întâlnit de cinci ori în meciurile oficiale din campionat, de două ori în sezonul regulat şi de trei ori în play-off. 1 – 1 a fost scorul în ambele partide din sezonul regulat, iar în primul duel din play-off, disputat la Zalău, SCM s-a impus cu 2 – 1. A urmat jocul de la Satu Mare, încheiat la egalitate, 2 – 2 şi ultimul duel, al treilea din play-off, din nou, la Zalău, terminat tot la egalitate, 1 – 1.

SCM Zalău a mai efectuat în această săptămână două transferuri, ajungând la un acord cu atacantul Alexandru Iulian Zaharia, transferat de la CSM Sighetu Marmaţiei şi fundaşul Tudor Marius Telcean, ultima dată la Unirea Dej.

În turul 2 al Cupei României au fost programate 34 de partide.

One Thought to “SCM Zalău şi-a aflat adversara din Cupa României”

  1. […] În primul tur al Cupei României, formaţia din Satu Mare a dispus cu… Articolul SCM Zalău şi-a aflat adversara din Cupa României apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment