SCM Zalău s-a impus în patru seturi în faţa Unirii Dej

Victorie fără emoţii obţinută de SCM Zalău sâmbătă seara, pe teren propriu, în faţa Unirii Dej, în cadrul unui meci contând din etapa a XVI-a a Diviziei A1. Voleibaliştii zălăuani s-au impus cu 3 – 1 la capătul unei partide ce a durat o oră şi 37 de minute.
Setul de debut a fost fără istoric, fiind câştigat cu 25 – 12 de voleibaliştii zălăuani, dar situaţia s-a schimbat în parţialul secund, câştigat de dejeni cu 25 – 23. Zalăul şi-a revenit la timp, a controlat, din nou, jocul în actul trei, reuşind să se impună cu 25 – 18. Finalul a fost asemănător şi în parţialul patru, SCM Zalău câştigând cu 25 – 17.
Echipa zălăuană continuă să se situeze pe locul opt în clasament, la un punct în spatele formaţiei din Constanţa, zălăuanii având, însă, un meci mai puţin disputat.
În etapa viitoare, SCM Zalău va evolua pe terenul Rapidului.

2 Thoughts to “SCM Zalău s-a impus în patru seturi în faţa Unirii Dej”

  1. […] Victorie fără emoţii obţinută de SCM Zalău sâmbătă seara, pe teren propriu, în faţa Unirii Dej, în cadrul unui meci contând din etapa a XVI-a a Diviziei A1. Voleibaliştii zălăuani s-au impus cu 3 – 1 la capătul unei partide ce a durat o oră şi 37 de minute. Setul de debut a fost fără istoric, fiind câştigat cu 25 – 12 de voleibaliştii zălăuani, dar situaţia s-a schimbat în parţialul secund, câştigat de dejeni cu 25 – 23. Zalăul şi-a revenit la timp, a controlat, din nou, jocul în… Citeste mai mult […]

Leave a Comment