SCM Zalău, înfrângere la cinci goluri în faţa echipei a doua a Universităţii Cluj

SCM Zalău a susţinut luni primul amical al verii, adversară fiind Universitatea Cluj, formaţie aflată pe locul doi în Superligă. „Şepcile roşii” s-au prezentat, însă, la jocul de luni cu rezervele, titularii fiind utilizaţi în partida de duminică, din Superligă, în faţa celor de la Hermannstadt, pe care i-au învins cu 3 – 1.

Echipa zălăuană a cedat cu 0 – 5, la capătul unui meci în care antrenorul Cristian Lupuţ a vrut să vadă la lucru toţi jucătorii pe care-i are la dispoziţie. Clujenii au deschis scorul după numai cinci minute de joc, prin Thaim, iar în minutul 38, acelaşi jucător a înscris pentru 2 – 0. După revenirea de la cabine, pentru Universitatea au mai înscris Suciu (min.73), Bogdan (min. 78) şi Baciu (min. 86). Meciul a avut loc în Parcul Sportiv Universitar „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca.

Pentru SCM Zalău urmează alte două amicale, primul la Recea, cu CSM Sighetu Marmaţiei, iar la doilea la Oradea, cu FC Bihor.

One Thought to “SCM Zalău, înfrângere la cinci goluri în faţa echipei a doua a Universităţii Cluj”

  1. […] pe care-i are la dispoziţie. Clujenii au deschis scorul după numai… Articolul SCM Zalău, înfrângere la cinci goluri în faţa echipei a doua a Universităţii Cluj apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment