SCM Zalău începe campionatul la Satu Mare

Eliminată prematur din Cupa României, SCM Zalău va da totul pentru campionat, acolo unde speră, într-un final, să obțină mult așteptata promovare în Liga a II-a. Cu un lot mult schimbat față de sezonul trecut, dar cu aceeași conducere tehnică, SCM Zalău începe ediția 2024 – 2025 a Ligii a III-a pe terenul celor de la CSM Olimpia Satu Mare, formație pe care a învins-o în urmă cu ceva vreme în turul doi al Cupei României. Zălăuanii s-au impus cu 4 – 0 pe terenul sătmărenilor.

Echipa zălăuană a fost repartizată în Seria a X-a, alături de formațiile: Sănătatea Cluj, Crișul Sântandrei, CSM Sighetu Marmației, CSM Olimpia 1921 Satu Mare, Minaur Baia Mare, Academia de Fotbal Viitorul Cluj, Vulturul Mintiu Gherlii, ACS Diosig și CSM Olimpia Satu Mare.

În etapa inaugurală au mai fost programate partidele: Sănătatea Servicii Publice Cluj – Crișul Sântandrei, CSM Sighetu Marmației – Olimpia 1921 Satu Mare, Minaur Baia Mare – Academia de Fotbal Viitorul Cluj și Vulturul Mintiu Gherlii – ACS Diosig.

Partida dintre CSM Olimpia Satu Mare și SCM Zalău este programată sâmbătă, de la ora 18, pe Stadionul „Daniel Prodan” din Satu Mare.

One Thought to “SCM Zalău începe campionatul la Satu Mare”

  1. […] – 0 pe terenul sătmărenilor. Echipa zălăuană a fost… Articolul SCM Zalău începe campionatul la Satu Mare apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment