SCM Zalău a trecut şi de Minerul Ocna Dej. Sportul Şimleu are emoţii tot mai mari pentru menţinerea în Liga 3

Play-out-ul pare să le priască celor de la SCM Zalău, deşi obiectivul clubului a fost cu totul altul – calificarea în play-off. După 5 – 1 în urmă cu o săptămână în faţa celor de la Sportul Şimleu, SCM Zalău a dispus sâmbătă şi de Minerul Ocna Dej, tot pe teren propriu, câştigând cu 3 – 0 duelul cu formaţia dejeană. Prima repriză a fost una cu emoţii pentru zălăuani, oaspeţii ratând un penalty în minutul 26, după ce portarul Miron a apărat execuţia lui Raul Vitan.
Introdus la pauză în locul lui Luigi Pop, Sergiu Pop a deschis scorul în minutul 68, iar patru minute mai târziu, Marius Leitan a majorat avantajul Zalăului. Tabela a închis-o Stefan Nikolic, în minutul 86, Zalăul obţinând astfel a doua victorie în play-off din tot atâtea meciuri disputate. În etapa viitoare, zălăuanii se vor deplasa la Sighetu Marmaţiei, pentru duelul cu formaţia locală.
Sportul Şimleu a întâlnit sâmbătă, pe teren propriu, CFR 2 Cluj, formaţie în faţa căreia era obligată să se impună pentru a mai spera la menţinerea în Liga a III-a. Din păcate, şimleuanii nu au rezistat în faţa clujenilor, mai ales după ce au fost nevoiţi să evolueze în inferioritate numerică, CFR 2 Cluj impunându-se cu 2 – 0. Victoria Carei s-a impus cu 1 – 0 în disputa de pe teren propriu cu CSM Sighetu Marmaţiei, iar situaţia devine tot mai complicată pentru şimleuani. Sportul Şimleu continuă să ocupe ultimul loc, cu 11 puncte, iar Victoria Carei, penultima clasată, are 17 puncte. CFR 2 Cluj ocupă locul 8, cu 19 puncte, fiind ultima poziţie care asigură menţinerea în Liga a III-a. În etapa viitoare, programată sâmbătă, 14 aprilie, şimleuanii vor evolua pe terenul celor de la Minerul Ocna Dej.

3 Thoughts to “SCM Zalău a trecut şi de Minerul Ocna Dej. Sportul Şimleu are emoţii tot mai mari pentru menţinerea în Liga 3”

  1. […] Play-out-ul pare să le priască celor de la SCM Zalău, deşi obiectivul clubului a fost cu totul altul – calificarea în play-off. După 5 – 1 în urmă cu o săptămână în faţa celor de la Sportul Şimleu, SCM Zalău a dispus sâmbătă şi de Minerul Ocna Dej, tot pe teren propriu, câştigând cu 3 – 0 duelul cu formaţia dejeană. Prima repriză a fost una cu emoţii pentru zălăuani, oaspeţii ratând un penalty în minutul 26, după ce portarul Miron a apărat execuţia lui Raul Vitan. Introdus la pauză… Citeste mai mult […]

  2. […] Play-out-ul pare să le priască celor de la SCM Zalău, deşi obiectivul clubului a fost cu totul altul – calificarea în play-off. După 5 – 1 în urmă cu o săptămână în faţa celor de la Sportul Şimleu, SCM Zalău a dispus sâmbătă şi de Minerul Ocna Dej, tot pe teren propriu, câştigând cu 3 – 0 duelul cu formaţia dejeană. Prima repriză a fost una cu emoţii pentru zălăuani, oaspeţii ratând un penalty în minutul 26, după ce portarul Miron a apărat execuţia lui Raul Vitan.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment