SCM Zalău a spus „adio” Cupei României

Dacă anul trecut a reuşit o performanţă notabilă, calificându-se în faza grupelor, unde a întâlnit echipe din Liga I, în acest an, SCM Zalău a părăsit prematur competiţia. Formaţia de la poalele Meseşului a fost eliminată încă din turul trei, după numai două jocuri disputate, pierzând cu 0 – 1 jocul cu Minaur Baia Mare, după ce în turul doi a dispus cu 4 – 0 de CSM Olimpia Satu Mare.

Lotul echipei băimărene este mult schimbat faţă de cel din sezonul anterior, Minaur având şi un antrenor nou începând din această vară, pe Francisc Dican. Şi SCM Zalău a făcut multe modificări în această vară, însă jocul echipei nu a mai arătat la fel de bine ca în partida de la Satu Mare. Ocaziile au lipsit atât în prima parte, cât şi în cel de-al doilea mitan, iar scorul a fost „alb” la finalul celor 90 de minute. Gazdele au marcat unicul gol al partidei în minutul 115, cu cinci minute înainte de finalul celor două reprize de prelungiri, prin Raul Vitan, fost jucător al echipei zălăuane.

Nu au lipsit nici incidente de la acest meci, creându-se un conflinct în minutul 88 între jucătorii celor două echipe, incident în urma căruia au fost eliminaţi trei jucători, unul de la gazde şi doi de la SCM Zalău.

Echipa zălăuană era favorită certă în jocul de la Baia Mare, mai ales că anul trecut, tot în turul trei, formaţia lui Cristian Lupuţ a dispus cu 5 – 1 de Minaur. De această dată, situaţia din teren a fost cu totul diferită, iar SCM Zalău spune „adio” acestei competiţii după numai două jocuri disputate.

foto: Minaur Baia Mare

 

One Thought to “SCM Zalău a spus „adio” Cupei României”

  1. […] din sezonul anterior, Minaur având şi un antrenor nou începând… Articolul SCM Zalău a spus „adio” Cupei României apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment