Ridicător din Brazilia pentru Remat Zalău

Ziua de vineri a fost una specială pentru campioana Remat Zalău, conducerea clubului zălăuan reuşind să semneze un contract valabil pe o perioadă de trei ani şi jumătate cu antrenorul zălăuan, Aurel Vlaicu. Seria noutăţilor nu s-a încheiat aici pentru formaţia de la poalele Meseşului, care a reuşit să ajungă, în aceeaşi zi, la o înţelegere cu ridicătorul brazilian Cavalari Marcos Barbosa. Coordonatorul din „Ţara Cafelei”, care are vârsta de 30 de ani, o talie de 1,87 metri şi o greutate de 79 de kilograme, a evoluat ultima dată în campionatul Franţei, la Saint Nazaire Volleyball Atlantique.
A jucat pentru: Passos Minas (Brazilia), Tres Coracoes Minas (Brazilia), Ribeirao Preto (Brazilia), Unoeste Presidente Prudente (Brazilia), Upis Brazilia (Brazilia), CV Melilla (Brazilia), Volei Futuro Aracatuba (Brazilia), CV Himanka (Finlanda) şi Saint Nazaire Volleyball Atlantique (Franţa). A participat alături de naţionala Braziliei la Universiada din 2009 de la Belgrad, unde selecţionata cariocas a obţinut medalia de argint.

One Thought to “Ridicător din Brazilia pentru Remat Zalău”

  1. Anonim

    mare „marfa” acest jucator! de aceea n-a prea facut multi purici pe la nicio echipa ! sau asta o fi pe post de ventilator voleibalistic ! norocul lui ca mai sunt prosti de pacalit si de papat bani frumosi de pe urma asa-zisei „performante” in volei!
    In acelasi timp, sportivii salajeni trebuie sa-si achite birurile catre stat – inclusiv primarie- n-au nici macar premierile cuvenite in urma rezultatelor si muncii de peste an!

Leave a Comment