Record de goluri pe Stadionul Municipal din Zalău

Cel puţin după Revoluţie, niciodată nu s-a mai întâmplat ca într-un meci de fotbal, la seniori, să se înscrie 12 goluri într-o singură partidă la Liga a III-a sau la Liga a II-a.
S-a întâmplat în meciul de vineri, dintre FC Zalău şi Sănătatea Cluj, încheiat cu scorul de 8 – 4 pentru echipa zălăuană. Practic, partida de la poalele Meseşului a fost presărată cu de toate: goluri multe, trei penalty-uri şi patru eliminări.
Scorul l-au deschis oaspeţii, în minutul 17, prin Andrei Ceaca, dar FC Zalău a restabilit repede egalitatea, prin Cosmin Sabou, care a transformat un penalty obţinut de Vlad Negrean.
Până la pauză fiecare echipă avea să mai înscrie câte o dată. Rămasă în zece oameni din minutul 23, Simioanca fiind eliminat pentru proteste la adresa centralului, după acordarea loviturii de pedeapsă, Sănătatea a jucat doar 13 minute în inferioritate numerică. Fundaşul Zalăului, Cosmin Cosma a comis un fault dur la mijlocul terenul, a văzut al doilea cartonaş galben şi, totodată, pe cel roşu.
Mihai Bode a dus Zalăul în avantaj, în minutul 43, dar oaspeţii au restabilit egalitatea în minutul 45+1, prin prin acelaşi Ceaca, care a stabilit scorul pauzei.
Debutul reprizei secunde a fost unul excelent pentru FC Zalău, care a înscris de două ori în şapte minute. Vlad Negrean a înscris pentru 3 – 2 în minutul 49, iar Maior Istvan a majorat avantajul echipei zălăuane, in minutul 52.
Introdus în teren în minutul 72, Marius Dumiter obţine în minutul 76 al doilea penalty pentru FC Zalău, iar Mihai Bode transformă lovitura de pedeapsă. Oaspeţii reduc din handicap în minutul 78, prin Ceaca, care reuşeşte hattrick-ul.
În minutul 80, FC Zalău obţine a treia lovitură de pedeapsă, Mihai Bode fiind cel faultat în suprafaţa de pedeapsă. Raul Stanciu i-a decizia de a executa penalty-ul, pe care-l transformă, trimiţându-l pe portarul advers în partea opusă.
Ceaca nu se mulâumeşte cu trei goluri şi mai înscrie o dată, în minutul 83, ducând scorul la 6 – 4.
Ultimele două goluri ale echipei zălăuane i-au aparţinut nouluui intrat, Dumiter, acesta reuşind să marcheze în minutele 86 şi 90.

3 Thoughts to “Record de goluri pe Stadionul Municipal din Zalău”

  1. Anonim

    bravo fc zalu si succes maideparte,aratati ca aveti valoare hai fc zalau victorie

  2. Anonim

    meciul a fost jucat la pariuri,dupa parerea pro sport si afost blocat la pauza.

Leave a Comment