Răsturnare de situaţie. Antrenorul cu portarii a plecat de la SCM Zalău după un singur antrenament

Prezent la reunirea echipei ce a avut loc luni după-amiaza, Constantin Bădan, cel care urma să ocupe postul de antrenor cu portarii, a plecat de la SCM Zalău în cursul zilei de marţi.

„Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat şi pentru faptul că am ales să plec de la echipă după numai o zi. Am venit aici cu inima deschisă şi cu dorinţa de a da totul pentru a ajuta Zalăul la îndeplinirea obiectivului. Luni seara am primit, însă, o ofertă de nerefuzat de la un alt club şi am decis că în acest moment e mai bine să aleg această ofertă. La Zalău sunt condiţii foarte bune, cum nu au cluburi de Liga a II-a şi, într-o oarecare măsură, regret că a trebuit să plec. Timpul va demonstra dacă decizia mea este bună sau nu”, ne-a declarat Costel Bădan.

Fostul portar al Unirii Dej a lăsat Zalăul pentru AFC Câmpulung-Muscel 2022, formaţie ce a promovat în Liga a II-a în vara acestui an. Cel care a insistat pentru venirea lui Bădan la Zalău este chiar antrenorul principal, Cristian Lupuţ, cei doi fiind colegi la Unirea Dej în perioada când activau ca fotbalişti.

One Thought to “Răsturnare de situaţie. Antrenorul cu portarii a plecat de la SCM Zalău după un singur antrenament”

  1. […] am primit, însă, o ofertă de nerefuzat de la un alt club şi… Articolul Răsturnare de situaţie. Antrenorul cu portarii a plecat de la SCM Zalău după un singur antrename… apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment