Profesorul Mirel Seişanu – noul inspector şcolar de sport

Schimbările de la Inspectoratul Şcolar Judeţan (ISJ) Sălaj nu l-au ocolit nici pe inspectorul şcolar de sport, Alexandru Ghiran. Locul acestuia a fost luat începând cu data de 1 septembrie de profesorul de sport de la Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău, Mirel Seişanu. „Am mai fost solicitat în anii anteriori pentru această funcţie, dar am refuzat. Am refuzat pentru că am vrut să mă dedic în totalitate familie. Nu înseamnă că de acum înainte o voi neglija, dar de data aceasta cred că este mai potrivit pentru mine să preiau această funcţie”, ne-a declarat noul inspector, Mirel Seişanu, care a fost numit pe o perioadă de un an în această funcţie. „Sper ca în acest an să ajut cât mai mult sportul şcolar”, a mai afirmat profesorul de sport de la LPS „Avram Iancu”.
Lăsând la o parte partea politică, noul inspector şcolar general, Gheorghe Bancea, consideră că Mirel Seişanu este omul cel mai potrivit pentru această funcţie. „Au fost mai multe propuneri, dar am ales să-l numesc pe domnul Seişanu pentru că este un om deosebit şi un profesor şi antrenor cu performanţe. Are vechime în acest domeniu şi cred că nu va fi nicio problemă pentru el această funcţie. A acceptat destul de greu să preia funcţia de inspector”, a declarat inspectorul şcolar general.
Mirel Seişanu a debutat în meseria de dascăl în anul 1981, la CSS Dorohoi, iar doi ani mai târziu a devenit profesor la Ileanda pentru o perioadă de patru ani, din care doi ani a avut jumătate de normă şi la CSS Zalău. Din 1987 a avut normă întreagă ca profesor de sport la CSS Zalău, iar în 1992 s-a transferat la LPS „Avram Iancu” Zalău, unde profesează şi azi.

5 Thoughts to “Profesorul Mirel Seişanu – noul inspector şcolar de sport”

  1. sergiu

    FELICITARI SI MULT SUCCES MIREL.!!!!

  2. Anonim

    felicitari d/lui mirel din partea noastra vio si barna

  3. z

    gafa nu s-a petrecut desi era pe cale de… cu juliano d”ortelec

  4. gianina

    cand vam rugat din suflet ..sa ma puneti in contact cu d-l profesor ..ma-ti ignorat…scrieti o groaza de articole de rahat dar ca o fosta eleva a d-lui profesor di dorohoi..care il cauta din 1985..pt.voi nu era interesant…asa e viata ..normal ca ne bucuram de mirel..si familia lui..doar ma refer la mine nea crescut,educat..si nea pregatit pt..viitor doar cu tenacea din sport se putea…oricum d-le profesor gianina plesca va saluta ..cu drag de la polignano a mare…

Leave a Comment