Phoenix Şimleu Silvaniei a bifat prima victorie în amicale

Ultimul meci de verificare pentru CS Phoenix Şimleu Silvaniei a însemnat şi prima victorie, formaţia pregătită de Mircea Abraham câştigând duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3 – 0 duelul cu Universitatea Cluj. A fost o partidă din cadrul turneului de verificare desfăşurat la finalul săptămânii trecute în Sala „Măgura” din Şimleu Silvaniei, la care a mai fost prezentă vicecampioana României, Volei Municipal Zalău. Cea mai mare diferenţă de scor a partidei dintre şimleuani şi clujeni s-a înregistrat în primul set, câng gazdele s-au impus la 17. Actul secund a fost cel mai disputat, şimleuanii câştigând cu 25 – 22. În ultimul parţial, „studenţii” au ajuns până la pragul de 20.
Pentru Phoenix Şimleu Silvaniei a fost a opta partidă de verificare dinaintea începerii noului sezon, iar antrenorul Mircea Abraham s-a arătat dezamăgit de faptul că elevii săi au obţinut o singură victorie. „Evoluţia echipei în amicale a fost sub aşteptările noastre, exceptând partida cu Clujul, pe care am câştigat-o. Mai avem mult de muncit, iar aşteptările noastre sunt altele. Am rulat întreg lotul pe care l-am avut la dispoziţie, dar orice meci se joacă la victorie. Sper că jucătorii au învăţat ceva din aceste înfrângeri fiindcă, altfel s-ar putea să avem surprize în Cupa României şi în campionat. Sper să arătăm o altă faţă în campionat faţă de cea pe care am arătat-o în amicale”, a declarat antrenorul formaţiei şimleuane.
În primul meci al turneului, disputat vineri după-amiaza, Volei Municipal Zalău a învins cu scorul de 3 – 0 Universitatea Cluj, iar sâmbătă, formaţia de la poalele Meseşului s-a impus cu acelaşi scor în faţa echipei Phoenix.
Echipa pregătită de Mircea Abraham va debuta sâmbătă în noul sezon, urmând să întâlnească, în prima fază a Cupei României, CS Banatul Caransebeş. Partida va avea loc pe terenul bănăţenilor, iar meciul retur va avea loc o săptămână mai târziu, pe terenul echipei şimleuane.

Leave a Comment