UPDATE: Phoenix Şimleu, fără vlagă în derby-ul cu Unirea Dej

Phoenix Şimleu Silvaniei – Unirea Dej 1 – 3 (-18, -17, 25, -23)

Deşi erau cu moralul ridicat după punctul obţinut în urmă cu o etapă pe terenul formaţiei din Piatra Neamţ, voleibaliştii de la Phoenix Şimleu Silvaniei au avut miercuri seara, pe teren propriu, o evoluţie sub aşteptări, în urma căreia au pierdut trei puncte importante împotriva Unirii Dej.
Dacă în primele două parţiale, dejenii s-au impus fără emoţii, la 18, respectiv la 17, actul al treilea i-a revenit formaţiei de sub Măgura, care s-a impus abia în prelungiri, cu scorul de 27 – 25. Şi setul patru a fost disputat, dar Dejul a fost echipa care a arătat mai bine, în ciuda faptului că la mijlocul setului l-a pierdut pe libeo-ul titular, Kantor, acesta fiind înlocuit cu celălalt jucător care activează pe acest post, Gavriş. Oaspeţii au avut 8 – 6 la prima întrerupere tehnică, au condus apoi cu 15 – 12, dar Şimleul a revenit şi a egalat situaţia la 15. Dejenii s-au desprins din nou la 19 – 16, dar şimleuanii au restabilit egalitatea la 21 după time-out-ul solicitat de Teuşan. Atacul nu a funcţionat echipei şimleuane nu a mai funcţionat în final, iar oaspeţii şi-au adjudecat setul cu 25 – 23.
„Pentru început, vreau să felicit echipa din Dej pentru victorie, iar despre jocul echipei mele nici nu ştiu ce să spun. Sunt foarte dezamăgit de evoluţia băieţilor. Am încercat să pregătim meciul în cele mai mici detalii, dar astăzi (miercuri, n.r.) nu ne-a ieşit jocul. Ne pare foarte rău pentru publicul care vine la ficare meci şi ne susţine. Am pierdut puncte importante şi ne va fi foarte greu să le recuperăm, fiindcă echipele care sunt în luptă directă cu noi pentru un loc în play-off s-au distanţat. Mergem la Steaua, unde va trebui să obţinem cel puţin un punct. Steaua a făcut surprize în ultimele trei etape, este într-o formă foarte bună de joc, dar sper să-i pot remonta pe băieţi până la meciul de luni”, a declarat la finalul jocului antrenorul Şimleului Ovidiu Teuşan.
De cealaltă parte, preşedintele formaţiei dejene, Cornel Itu a precizat că „echipa se află într-o formă bună de câteva etape. Sper că această victorie să fie de bun augur, dar ne aşteaptă meciuri grele pe teren propriu, cu Tomis Constanţa şi Volei Municipal Zalău, meciuri capitale pentru noi. Am luat o mare gură de oxigen astăzi (miercuri, n.r.). Am avut o uşoară teamă în setul patru, fiindcă dacă meciul ar fi ajuns în setul decisiv lucrurile se puteau schimba. În echipa Şimleului sunt multe valori, dar probabil că echipa nu s-a închegată încă. Va fi un campionat greu, fiindcă echipele aflate de la locul cinci în jos sunt apropiate valoric. Orice punct şi orice set va conta în acest campionat”.
Phoenix Şimleu Silvaniei: Florea, Tofan, Rus, Oramas, Viţelaru, Ţuţea şi Joel Silva – libero. Au mai evoluat: Filip, Varela, Cuciureanu şi Negrean. Antrenor: Ovidiu Teuşan
Unirea Dej: Ilic, Danilo, Coasă, Didorciuc, Dincă, Dascălu şi Kantor – libero. Au mai evoluat: Fuzeşi şi Gavriş. Antrenori: Victor Lazăr (principal) şi Szilagyi Tibor (secund)

One Thought to “UPDATE: Phoenix Şimleu, fără vlagă în derby-ul cu Unirea Dej”

  1. Daniela

    Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: t_daniela215@yahoo.com

Leave a Comment