Muntenegreanul Stefan Nikolic rămâne la SCM Zalău

Bogdan Miron, Sergiu Pop, Sebastian Culda și Raoul Cristea sunt plecările importante din această vară de la SCM Zalău, formație ce a fost eliminată în semifinalele barajului pentru promovarea în Liga a II-a de către Unirea Ungheni. Conducerea păstrează însă un nume important, pe muntenegreanul Stefan Nikolic, atacant ce a evoluat și la Steaua București în perioada când formația condusă de Gigi Becali făcea furori în cupele europene. Vârful muntenegrean a fost golgheterul echipei zălăuane în sezonul regulat și în play-off, dar nu a putut să-și ajute echipa în semifinala cu Unirea Ungheni din cauza unei accidentări.

Având în vedere că obiectivul echipei rămâne promovarea în Liga a II-a, cel puțin din punct de vedere declarativ, Nikolic a decis să rămână la clubul de la poalele Meseșului.

SCM Zalău sună adunarea luni, 15 iulie, cu aceeași conducere tehnică: Cristian Lupuț – antrenor principal, Sergiu Moga – preparator fizic, urmând ca în zilele următoare să fie stabilită data și locul cantonamentului, dar și detaliile legate de viitoarele transferuri și de lotul cu care se va aborda noul sezon.

3 Thoughts to “Muntenegreanul Stefan Nikolic rămâne la SCM Zalău”

  1. […] în play-off, dar nu a putut să-și ajute echipa în semifinala… Articolul Muntenegreanul Stefan Nikolic rămâne la SCM Zalău apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Anonim

    Alt an pierdut .Impozitele de la primărie investiți într-o prostie.

  3. Anonim

    La digi pute a brinza,iar la CSM pute a PSD

Leave a Comment