Moşul a venit mai devreme pentru karateka de la CS Omega şi CS Dani-San

Moş Nicolae a venit mai devreme pentru karateka de la CS Omega Şimleu Silvaniei şi Clubul Sportiv Dani-San Zalău. Peste 60 de tineri practicanţi de karate modern din Şimleu Silvaniei, Zalău, Jibou, Crasna Ip şi Sărmăşag s-au întrecut duminică la Cupa „Moş Nicolae”, competiţie desfăşurată în sala de sport a Grupului Şcolar „Ioan Ossian” din Şimleu Silvaniei.
În deschiderea evenimentului a fost prezent şi primarul Şimleului, Septimiu Ţurcaş, care le-a explicat copiilor importanţa sportului, în special a artelor marţiale în educaţia tinerei generaţii.
Finalul concursului a fost savurat din plin de participanţi, toţi copiii primind din partea Moşului diplome, tricouri personalizate şi dulciuri.
Cupa „Moş Nicolae” a fost organizată de CS Omega Şimleu Silvaniei şi Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei în colaborare cu Primăria Şimleu Silvaniei, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj şi CS Dani-San Zalău.
Având în vedere că a fost ultimul eveniment de acest gen din 2012, preşedintele CS Omega Şimleu, Gheorghe Pop, le-a urat la finalul concursului tuturor copiilor şi familiilor acestora „Sărbători Fericite” şi un An Nou plin de bucurii şi realizări.

Leave a Comment