Mariusz Sordyl nu mai este antrenorul Rematului

Odată cu despărţirea de cei doi jucători brazilieni, clubul zălăuan rămâne şi fără antrenor principal. La fel ca în cazul lui Robinson Dvoranen, conducerea Rematului i-a propus o renegociere a salariului şi antrenorului polonez Mariusz Sordyl cu care acesta nu a fost de acord. „Noi i-am făcut o propunere pe care nu a acceptat-o. Sordyl a venit cu o altă propunere, dar noi nu am fost de acord. Nu ne putem permite să ţinem jucători şi antrenori cu salarii atât de mari, iar echipa să fie pe locul şase”, ne-a declarat preşedintele Stelian Potroviţă, care ne-a dezvăluit că antrenorul a fost anunţat de decizia conducerii prin intermediul mail-ului.
Potroviţă a mai precizat că locul polonezului Sordyl ar putea fi luat atât de un antrenor român, cât şi de un tehnician din străinătate. Totuşi, cel mai vehiculat nume pare a fi zălăuanul Aurel Vlaicu, actualmente antrenor secund la VfB Friedrichshafen.

2 Thoughts to “Mariusz Sordyl nu mai este antrenorul Rematului”

  1. coco

    Pacat, asta a facut treaba buna la Zalau, pana a avut cu cine.

  2. gata

    gata, s-a dus si performanta in volei la Zalau, ramanem cu bastinasii nostrii. Potrovita, maleficul primariei v-a sfarsi echipa.

Leave a Comment