Junioarele de la CS Hida, de două ori pe podium la Campionatul Naţional de Oină

La mai puţin de o lună de la câştigarea în premieră a Cupei României, CS Hida a obţinut alte două rezultate notabile. De această dată, cele două performanţe au fost înregistrate de echipele de junioare 1 şi 2, care au participat zilele trecute la Campionatul Naţional rezervat junioarelor 1, 2 şi 3. Competiţia a avut loc la Filipeştii de Târg (judeţul Prahova).
La junioare 2, unde echipa sălăjeană a devenit vicecampioană naţională, CS Hida s-a duelat cu ACS Galicea Mare (scor 1 – 19), cu CS Dacia Mioveni (9 – 5), cu ACS Ambiţia Mădălin (11 – 2) şi cu CSM Râmnicu Sărat (8 – 0). Competiţia a fost câştigată de ACS Galicea Mare, iar medalia de bronz a fost cucerită de CS Dacia Mioveni.
La junioare 1, echipa condusă de Ciprian Alexandru Mitrea a obţinut medalia de bronz, înregistrând următoarele rezultate: 2 – 6 cu ACS Galicea Mare, 8 – 0 cu CSM Râmnicu Sărat, 4 – 5 cu Dacia Mioveni şi 18 – 0 cu ACS Ambiţia Mădălin. Competiţia a fost câştigată de Galicea Mare, iar vicecampioană naţională a devenit Dacia Mioveni.
CS Hida: Nicoleta Oltean, Alexandra Oltean, Iulia Pop, Simona Ielciu, Alexia Terec, Alexandra Gordea, Rahela Fărcaş, Andreea Vlaic, Marina Pintea, Debora Luca, Antonia Rus şi Cristiana Ferghete.

One Thought to “Junioarele de la CS Hida, de două ori pe podium la Campionatul Naţional de Oină”

  1. […] s-a duelat cu ACS Galicea Mare (scor 1 – 19), cu CS Dacia Mioveni (9 –… Articolul Junioarele de la CS Hida, de două ori pe podium la Campionatul Naţional de Oină apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment