HC Zalău şi-a „betonat” poarta

După Mouna Jlezi şi Cristina Alexandra Andriţa, conducerea HC Zalău a mai bifat zilele trecute două transferuri pentru sezonul 2024 – 2025. Managerul Gheorghe Tadici a ajuns la un acord cu handblistele Ioana Niţă şi Andreea Nastasă, ambele evoluând pe postul de portari.

„Sper ca împreună cu Sara Rus, cele două fete să asigure cu succes postul de portar pe parcursul campionatului următor”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Ioana Niţă vine de la echipa de junioare I a clubului CSM Bucureşti, cu care a devenit vicecampioană naţională în acest an. Niţă este şi componentă a echipei naţionale de tineret, cu care va participa în perioada 19 – 30 iunie la Campionatul Mondial din Macedonia.

Andreea Nastasă a fost descoperită încă din perioada când era elevă la Liceul „Mihail Sadoveanu” din Borca (judeţul Neamţ), după care a evoluat la junioarele clubului CS Marta Baia Mare, apoi la echipa de senioare Minaur Baia Mare, CSU Oradea, Crişul Chişinău Criş, iar ultima dată a activat la CSM Deva.

HC Zalău s-a despărţit în această vară de portarii Viorica Ţăgean şi Alexandra Popescu.

2 Thoughts to “HC Zalău şi-a „betonat” poarta”

  1. […] a devenit vicecampioană naţională în acest an. Niţă… Articolul HC Zalău şi-a „betonat” poarta apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment